Heb je deze actie gemist? Proefmonster acties die wij linken zijn vaak tijdelijk en vaak geldt op=op. Bekijk onze geld terug acties, gratis babydoos acties en vele andere gratis producten. Meld je hierboven aan voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste proefmonster acties op het internet!

Gratis Zwanger Agenda

Waardering van deze actie:  / 0
SlechtZeer Goed 

Gratis Zwanger Agenda Helaas deze actie is afgelopen
De gratis Why’s zwanger agenda is vernieuwd en compleet gerestyled! Ben je zwanger? Dan is de Why’s zwanger agenda ideaal met alles over de ontwikkeling van je baby, handige tips, recepten, handige weetjes en veel ruimte voor notities. Bestel nu deze zwangerschapsagenda van Why’s. Deze Zwanger agenda wordt onderdeel van de babydoos van Jumbo.

Why’s Zwangerschapsagenda van 144 Pagina's Dik

De Why’s zwangeragenda bevat maar liefst 144 pagina’s. Als je de gratis agenda voor tijdens je zwangerschap via internet bestelt dan betaal je slechts €3,95 verzendkosten als je de agenda op laat sturen. Het is ook mogelijk om de gratis zwanger agenda bij Baby-Dump of een supermarkt van Jumbo op te halen. Je moet hem dan wel eerst online bestellen via het aanvraagformulier. Bestel nu deze zwanger agenda online via zwangeragenda.nl. Bestel ook gelijk een babydoos.

Gratis Why’s Zwangeragenda

  • Gratis Zwangeragenda;
  • 144 pagina’s aan informatie;
  • Veel ruimte voor notities;
  • Na aanvragen via Zwangeragenda.nl gratis afhalen bij Baby-Dump of Jumbo.

Vraag nu deze gratis zwangerschapsagenda eenvoudig aan en laat je zwanger agenda versturen tegen verzendkosten of haal hem op bij Jumbo of Baby-Dump. Meer gratis zwanger producten, babydoos & zwangerschapsdozen en gratis baby producten vind je in onze rubriek babydoos rubriek of bij de Jumbo supermarkt babydoos.

 

Reacties  

 
-2 # marieke 25-02-2014 22:42
Dan zou ik hem lekker niet bestellen.. het is namelijk toch nutteloos ding.. je hebt al een eigen agenda die je na je zwangerschap ook nog gewoon nodig zult hebben..en de extra weetjes die er in staan kun je overal lezen of via een app krijgen..
Ook een beetje jammer dat ze de blije doos een kraampakket noemen.. dat is het namelijk helemaal niet! In een kraampakket zitten steriele gazen ontsmettingsmid delen kraammatrasjes enz..
In de blije doos zitten alleen cadeautjes..maa r niets voor wat je nodig hebt tijdens de bevalling en/of kraamtijd.
 
 
+2 # Johan 18-02-2014 18:58
..Peter je bent toppie !! Ha,ha
 
 
-5 # Peter 27-06-2013 15:24
Tante Til zei:
Leuk om cadeau te geven aan een zwangere vrouw.
Alleen jammer dat je er verzendkosten voor moet betalen als je geen Jumbo of babywinkel in de buurt hebt.


..Helaas Tante Til, met de 2 condooms van Wingman, heeft deze agenda voor jou helaas geen zin !!
 
 
+3 # Tante Til 17-06-2013 15:51
Leuk om cadeau te geven aan een zwangere vrouw.
Alleen jammer dat je er verzendkosten voor moet betalen als je geen Jumbo of babywinkel in de buurt hebt.