Heb je deze actie gemist? Proefmonster acties die wij linken zijn vaak tijdelijk en vaak geldt op=op. Bekijk onze geld terug acties, gratis babydoos acties en vele andere gratis producten. Meld je hierboven aan voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste proefmonster acties op het internet!

In het archief vind je alle proefmonster acties en gratis acties die verlopen zijn. Je kunt nog wel reageren, bijvoorbeeld om te laten weten of een product daadwerkelijk opgestuurd is en wat je van het gratis product vindt.

Gratis Relatieplanet Lidmaatschap van 3 Dagen

Waardering van deze actie:  / 2

Gratis RelatieplanetHelaas deze actie is afgelopen (Meld je aan voor een Gratis Relatieplanet Lidmaatschap van 3 Dagen)
Bij Relatieplanet kun je van 3 juli t/m 12 juli 2015 profiteren van een gratis Relatieplanet lidmaatschap van 3 dagen. Je kunt in deze periode profiteren van 3 dagen gratis full membership. Na deze 3 dagen stopt het gratis Relatieplanet abonnement automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

Gratis Proefnummer KEK mama

Waardering van deze actie:  / 1

KEK mama Gratis Helaas deze actie is afgelopen (Ben je Mama? Vraag een Gratis Kek Mama proefnummer aan)
Leuk voor alle moeders! Het aanvragen van een gratis proefnummer is weer mogelijk.  Heb je kinderen in de leeftijd 4 t/m 12 jaar? Vraag dan een gratis proefnummer van KEK mama aan. Dit tijdschrift richt zich op moeders die het beste uit hun leven willen halen. Let op: alleen mama's krijgen een Kek Mama thuisgestuurd.

NLziet 1 Maand Gratis Proberen

Waardering van deze actie:  / 0

NLziet 1 Maand Gratis ProberenProbeer NLziet 1 maand Gratis
Probeer NLziet één maand gratis zonder enige verplichting. Bekijk bij NLziet onbeperkt en direct de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Je kunt zowel via je computer, met de Android of iOS app op je tablet en smartphone of via Chromecast kijken.

Gratis Zwanger Agenda

Waardering van deze actie:  / 0

Gratis Zwanger Agenda Helaas deze actie is afgelopen
De gratis Why’s zwanger agenda is vernieuwd en compleet gerestyled! Ben je zwanger? Dan is de Why’s zwanger agenda ideaal met alles over de ontwikkeling van je baby, handige tips, recepten, handige weetjes en veel ruimte voor notities. Bestel nu deze zwangerschapsagenda van Why’s. Deze Zwanger agenda wordt onderdeel van de babydoos van Jumbo.

Gratis Proefpakketje Nestlé Groeie Start 2 Babyvoeding

Waardering van deze actie:  / 5

Nestlé Groeie Start 2 Babyvoeding Helaas deze actie is afgelopen
Er zijn weer nieuwe proefmonsters Nestlé Groeie Start 2 opvolgmelk beschikbaar! Is jouw baby 5,5 maanden of ouder? Vraag dan een gratis proefpakketje Nestlé Groeie Start 2 babyvoeding aan. Je kunt deze opvolgmelk dan 1 dag gratis proberen. Meld je aan en vraag een gratis proefverpakking opvolgmelk aan.

Tevens ontvang je het blauwe beertje Bo gratis als je hier voor kiest.

Gratis Squla Testen

Waardering van deze actie:  / 1

Squla AanbiedingHelaas deze actie is afgelopen
Wij mogen een gratis Squla abonnement weggeven. Je kunt dan het oefenprogramma van Squla 3 maanden gratis proberen. Doe mee aan onze actie op Facebook en wie weet mag jij straks samen met je kind 3 maanden gratis Squla proberen. Squla is een oefenprogramma voor kinderen die op de basisschool zitten.