Vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!
Wees als 1e op de hoogte van nieuwe proefmonster acties, gratis producten en geld terug acties met de wekelijkse Proefmonsters.nl nieuwsbrief. (afmelden)
Wil je geen actie meer missen?
Like ons en je bent nog sneller op de hoogte!

Heb je deze actie gemist? Proefmonster acties die wij linken zijn vaak tijdelijk en vaak geldt op=op. Meld je hierboven aan voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste proefmonster acties op het internet!

In het archief vind je alle proefmonster acties en gratis acties die verlopen zijn. Je kunt nog wel reageren, bijvoorbeeld om te laten weten of een product daadwerkelijk opgestuurd is en wat je van het gratis product vindt.

Online Huishoudbeurs

Online HuishoudbeursHelaas deze actie is afgelopen
Van 31 oktober t/m 2 november 2014 is er een Online Huishoudbeurs. Tijdens deze online beurs zijn er diverse make-up workshops van Mari van de Ven, zijn er veel gratis producten, kun je chatten met BN’ers en vind je alles op het gebied van fashion, beauty, family fun, food, travel en home sweet home.

Nationale Krantentest

Nationale Krantentest Helaas deze actie is afgelopen
Heb je nog niet meegedaan omdat je op vakantie was? Doe mee aan de Nationale Krantentest en ontvang 3 weken diverse kranten op proef.

Je ontvangt dan in week 1 de Volkskrant, in week 2 Trouw, in week 3 het AD en op zaterdag Het Parool. Je kunt ook 3 weken 1 krant naar keuze ontvangen.