Vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief!
Wees als 1e op de hoogte van nieuwe proefmonster acties, gratis producten en geld terug acties met de wekelijkse Proefmonsters.nl nieuwsbrief. (afmelden)
Wil je geen actie meer missen?
Like ons en je bent nog sneller op de hoogte!

Heb je deze actie gemist? Proefmonster acties die wij linken zijn vaak tijdelijk en vaak geldt op=op. Meld je hierboven aan voor onze nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de nieuwste proefmonster acties op het internet!

In het archief vind je alle proefmonster acties en gratis acties die verlopen zijn. Je kunt nog wel reageren, bijvoorbeeld om te laten weten of een product daadwerkelijk opgestuurd is en wat je van het gratis product vindt.

Kruidvat Babydoos

Gratis Kruidvat Babydoos Helaas deze actie is afgelopen
Baby op komst? Je kunt de Kruidvat babydoos nog steeds aanvragen. Vraag een gratis babydoos aan voor moeder en kind met gratis babyspullen. Kruidvat heeft de Kruidvat Baby & Mamma zwangerschapsdoos babydoos samengesteld. Een feestelijk babypakket vol informatie, kortingsbonnen en proefverpakkingen van Kruidvat huismerk en andere bekende merken. Speciaal voor baby en mamma, en helemaal gratis!

Gratis 2 Weken AD Tijdens de Poulefase

Gratis 2 Weken AD Bekijk hier de nieuwe gratis AD actie
Deze actie loopt nog steeds! Kijk je graag voetbal en wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Tijdens de poulefase van Oranje kun je 2 weken gratis het AD in je bus ontvangen. Je ontvangt de krant zowel in je brievenbus en digitaal! Het proefabonnement stop automatisch.

Gratis Stickers Vriendelijk Verkeer

fietsersbond_2.jpg Helaas deze actie is afgelopen
Vind je ook dat we beleefder tegen elkaar moeten zij in het verkeer? Bij de Fietsersbond kun je gratis 'Vriendelijk Verkeer' stickers aanvragen. Tevens kun je een poster aanvragen van deze campagne.

Gratis Eva Magazine met Foto

Gratis Eva Magazine met Foto Helaas deze actie is afgelopen
De actie loopt nog tot 5 mei! Leuk voor Moederdag. Maak nu je eigen Eva Magazine cover. Je Moeder ontvangt Eva dan gratis cadeau met een eigen foto en persoonlijke wens van jou op een speciale wikkel.

Heinz Curry Gewürz Ketchup Gratis Testen

Heinz Curry Gewürz Ketchup Helaas deze actie is afgelopen
Schrijf je in voor het testpanel van Heinz en maak kans op het gratis testen van Heinz Curry Gewürz Ketchup. Uiteindelijk ontvangen 500 deelnemers een proefverpakking Heinz Curry Gewürz, zie de actievoorwaarden

CêlaVíta Mini-Krieltjes en Blue Band Gratis Testen

CêlaVíta Mini-Krieltjes Helaas deze actie is afgelopen
CêlaVíta zoekt 5000 consumenten die CêlaVíta Mini-Krieltjes en Blue Band gratis willen testen. Meld je aan bij het testpanel en maak kans om deze producten gratis test testen.

Optimel Yoghurt Griekse Stijl Testen

Optimel Yoghurt Griekse Stijl Helaas deze actie is afgelopen
Meld je aan als Optimel Ambassadeur, doe mee aan de actie en maak kans op het testen van Optimel Yoghurt Griekse stijl. Het testpakket bestaat uit 6 bekers Optimel yoghurt Griekse stijl, een set unieke Optimel kommetjes, placemats, lepels en een shopper.

L’Oréal Revitalift Magic Blur Anti-veroudering Dagcrème Testen

L’Oréal Revitalift Magic Blur Anti-veroudering Dagcrème Helaas deze actie is afgelopen
Bij het testpanel van Vrouw maak je kans om L’Oréal Revitalift Magic Blur Anti-veroudering dagcrème te testen. Deze crème bestrijdt de tekenen van huidveroudering. In het formulier kun je tevens aangeven dat je een proefsachet van Revitalift Magic Blur wilt ontvangen als je niet wordt geselecteerd.

Lassie Rijke Roerbak Risotto Geld Terug Actie

Lassie Rijke Roerbak Risotto Geld terug Actie Helaas deze actie is afgelopen
Lassie fans kunnen een pak rijke Roerbak risotto gratis proberen door mee te doen aan de geld terug actie. Lees op de actiesite hoe je fan kunt worden. De actie loopt tot en met 9 maart of zodra er maximaal 1000 refunds uitgekeerd zijn.

Gratis Proefje Lancôme Foundation

Gratis Proefje Lancôme Foundation Helaas deze actie is afgelopen
Vraag een gratis proefje Teint Miracle foundation of Miracle Air de Teint foundation aan van het merk Lancôme. Als je op de actiesite de stappen doorloopt dan kun je daarna een gratis proefje aanvragen.

Telegraaf VROUW Rimmel London Make-up Pakket

Telegraaf VROUW Rimmel London Helaas deze actie is afgelopen
Bij Telegraaf Shop kun je ook nog een ander make-up pakket van Rimmel London bestellen. Dit pakket bevat wederom een groot aantal producten van Rimmel London. Voor deze goodiebag geldt ook, op=op.

VROUW Verwenpakket

VROUW Verwenpakket Helaas deze actie is afgelopen
Bestel nu een VROUW verwenpakket november 2013 voor maar €39,95 bij Telegraaf Shop. Deze goodiebag van VROUW bevat diverse beauty producten, een dagje wellness, een boek en diverse andere producten. Voor deze goodiebag actie geldt 'op=op'.

Proefmonster Burberry Brit Rhythm voor Vrouwen

Brit Rhythm voor Vrouwen Helaas deze actie is afgelopen
Burberry heeft naast Brit Rhythm voor mannen nu ook een damesgeurtje van Brit Rhythm. Vraag een gratis sample aan van deze dames parfum. Tevens maak je kans op VIP passen voor een VIP evenement in Shanghai.

Proefmonster Dolce&Gabbana the one

Dolce&Gabbana the one Helaas deze actie is afgelopen
Bij Dolce&Gabbana kun je een proefmonster aanvragen van een damesgeurtje of herengeurtje. Bestel via het actieformulier op de actiesite een proefmonster Dolce&Gabbana the one' en 'the one for men'

Gratis Tex Mex Proefpakket

Gratis Tex Mex Proefpakket Helaas deze actie is afgelopen
Vraag een gratis Tex Mex proefpakket aan op santamariaworld.com. Je vindt hier aanvraagformulier van het proefpakket onderaan op de actiesite. Voor de actie geldt 'op=op'.

Gratis RTL Kerstpakket

Gratis RTL Kerstpakket Helaas deze actie is afgelopen
RTL Boulevard geeft ook in 2013 weer gratis RTL Kerstpakketten weg. Geef een je moeder, vader, een goede vriend(in) of iemand op voor een gratis kerstpakket en wie weet staat RTL binnenkort bij hem of haar op de stoep met een mooi pakket. Er worden bij deze actie maar liefst 10.000 RTL Kerstpakketten weggegeven.

Biofinity Contactlenzen Gratis Proefset

Biofinity Contactlenzen Helaas deze actie is afgelopen
Bij 123Lens kun je Biofinity lenzen nu gratis proberen. Via de website van 123Lens kun je één paar Gratis Biofinity lenzen bestellen. Zo kun je het comfort van deze zuurstof doorlaatbare maandlenzen zelf ervaren.

Het Grote SBS6 Sinterklaasfeest Gratis Kaarten

Het Grote SBS6 Sinterklaasfeest Helaas deze actie is afgelopen
Zondag 1 december 2013 organiseert SBS6 'Het Grote SBS6 Sinterklaasfeest' in attractie en vakantiepark Slagharen. SS6 geeft weer vrijkaarten weg en voor de actie geldt op=op.